Take away and play is een project van 4 Dekx Studio en Henmar Games. Deze kleine, leuke, vlotte en soms pittige spellen komen in een handzaam koffertje. Makkelijk mee te nemen op vakantie voor veel vakantieplezier!

Hostile Takeover                     Sven Wijnands

Hostile Takeover is een leuk abstract spel. Doel van het spel is dat je werknemers van de tegenstander over hebt genomen en zelf nog minimaal 6 eigen werknemers in bezit hebt. Met andere woorden dat je het grootste aandeel in de fabriek hebt. Er zitten nog 6 andere spellen in dit koffertje. De spelregels van Hostile Takeover zitten er natuurlijk bij. De andere spelregels zullen zo spoedig mogelijk op de site worden geplaatst.

 

De overige spelregels kunt u hieronder downloaden. 

Overige spelregels (nog niet actief)


€ 12,50 zonder verzendkosten


Pawn Stop                            Arvid Klaverstijn

Pawn Stop is een leuk vlot spelend tactisch spel waarbij je op een een 5 x 5 tegelpatroon door middel van het verplaatsen van een pion 3 willekeurig over het veld geplaatste schijfjes van dezelfde kleur moet zien te bemachtigen. Degene die dit het slimst doet is de winnaar van Pawn Stop.


€ 12,50, zonder verzendkosten


Try-Angle                              Ellis Hendriksen

Try-Angle is een vlot spelend strategisch spel waarbij ruimtelijk inzicht een pré is. Doel van het spel is om met 4 kleine driehoeken een grote driehoek van je eigen kleur te maken. Door de speciale aanleg mogelijkheden is dit moeilijker dan in eerste instantie gedacht.

Try-Angle komt in een 2 en 3 speler variant.

 

Maximaal aantal spelers 4 indien je vier verschillende kleuren driehoeken hebt.


€ 12,50 zonder verzendkosten


Ni-Ju                                           Nèstor Romeral Andrès

Ni-Ju betekent in het Chinees "20". In dit spel krijgt iedere speler 20 tegels met daarop 20 unieke patronen. Deze unieke patronen zijn essentieel in dit spel. De bedoeling van dit spel is dat je een van je eigen tegels in een van de aangegeven patronen omcirkeld.  

 


€ 12,50 zonder verzendkosten

 


Double Cross                            Dennis Merkx

Double Cross is een vlot spelend spel waarbij er 3 van de 5 opdrachten moeten worden gehaald om het spel te winnen.  Door middel van de pijlenkaartjes breng je jouw schijfjes naar de overzijde maar pas op, ze komen ook weer terug. De pijlenstroom is telkens anders waardoor je het wilt blijven spelen